Κέντρο Εξυπηρέτησης και Συνεργείο Ελαστικών - Driver

Προωθητικές ενέργειες

Προσφορά Πελατών Alpha Bank

Πλέον μπορείτε να δώσετε Bonus και στο αυτοκίνητό σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας Alpha Bonus στο δίκτυο καταστημάτων Driver.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, κάθε φορά που συναλλάσσεστε με το καταστήματα Driver Κουρασμενάκης χρησιμοποιώντας την Bonus κάρτα σας και για κάθε €1 που ξοδεύετε, «γεμίζετε» την κάρτα σας με 2 πόντους. Ενώ κάθε φορά που εξαργυρώνετε πόντους στο δίκτυο Driver, μπορείτε να επωφεληθείτε με σημαντικές εκπτώσεις στις αγορές σας.

Πρόγραμμα επιβραβεύσεις Pirelli - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόγραμμα επιβραβεύσεις Pirelli - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

H Pirelli και τα καταστήματα Driver σε συνεργασία με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε ακόμη περισσότερους πόντους και επιταγές έκπτωσης με την κάρτα ΑΒ PLUS.

Ελάτε στα καταστήματα Driver, αλλάξτε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, δείξτε την κάρτα σας AB PLUS και κερδίστε αυτόματα πολλούς πόντους για τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. Επωφεληθείτε λοιπόν διπλά: και τα καλύτερα ελαστικά Pirelli για το αυτοκίνητό σας και επιταγές έκπτωσης για τις αγορές στα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Tyrelife: Προστασία για τα ελαστικά Pirelli για 12 μήνες

Η Pirelli φροντίζει για εσάς και μετά την αγορά των ελαστικών σας.

Αγοράζοντας 4 ελαστικά Pirelli βγαίνετε διπλά κερδισμένος, γιατί επιλέγετε ένα προϊόν που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και μένετε ήσυχος αφού για ένα χρόνο μπορείτε να αντικαταστήσετε το ελαστικό σας που έχει υποστεί μη επιδιορθώσιμη ζημιά με ένα νέο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Tyrelife.

Επισκεφτείτε το καταστήματα Driver Κουρασμενάκης, αγοράστε 4 ελαστικά Pirelli και ζητήστε το πρόγραμμα Tyrelife όπου έχετε

 Κάνετε την smart κίνηση με Shell & Pirelli

Δώρα και προσφορές You&Eni

Η Pirelli σε συνεργασία με τo καταστήματα Driver Κουρασμενάκης και το Shell Smart Club συνεχίζουν να σας ανταμείβουν για την εμπιστοσύνη στα πρoϊόντα τους, δίνοντάς σας την επιλογή να κερδίσετε πόντους Smart Club ή να εξαργυρώσετε πόντους Smart Club κερδίζοντας έκπτωση στα ελαστικά Pirelli.